loader

Betrouwbare en Professionele Hulp Bij Algemene Voorwaarden

Berga Juridische Diensten – Voor u als MKB-ondernemer dé partner in juridische zekerheid.

Uw ondernemingsbelang & juridische meerwaarde bij passende algemene voorwaarden

Welkom bij Berga Juridische Diensten. Als MKB ondernemer begrijpen we dat uw tijd waardevol is. Uw bedrijf verdient de beste bescherming en begeleiding die beschikbaar is, en dat is precies wat wij bieden. Een ervaren juridische partij die zowel uw belangen als die van uw bedrijf veiliggesteld op het gebied van algemene voorwaarden.

Ondersteuning bij algemene voorwaarden

Bij Berga Juridische Diensten kunnen we u helpen bij het opstellen, controleren en aanpassen van uw algemene voorwaarden. Ons ervaren team van juridische experts zal ervoor zorgen dat uw voorwaarden op maat zijn gemaakt om uw onderneming te beschermen en te ondersteunen.

Het opstellen van duidelijke en grondige algemene voorwaarden biedt talrijke voordelen:

 1. Duidelijkheid: Ze scheppen duidelijkheid over de rechten en verplichtingen tussen u en uw klanten.
 2. Efficiëntie: Ze besparen tijd, omdat u en uw klanten precies weten waar u aan toe bent.
 3. Risicobeperking: Ze kunnen het risico dat u als ondernemer loopt, aanzienlijk verminderen.

Bovendien bieden algemene voorwaarden belangrijke rechtsbescherming voor u als ondernemer. U kunt er uw eigen gunstige bepalingen en rechten in opnemen.

Geheel op maat maken, checken en/of wijzigen van uw algemene voorwaarden

Wij maken, checken of wijzigen uw algemene voorwaarden geheel op maat op. Dit betekent dat we altijd goed kijken naar uw onderneming en wat uzelf wenst.

Heeft u een bestaande set voorwaarden en wilt u die door ons laten checken, zodat u weet of deze nog voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, of wilt u misschien onderdelen en bepalingen door onze juristen laten toevoegen of wijzigen?

Snelle levering | Full-service | Vaste prijs € 495,-

Omdat wij uw voorwaarden altijd op maat maken, werken we met een overzichtelijke en duidelijke vragenlijst. Op deze manier verkrijgen we basisinformatie over uw onderneming. Ook weten we dan goed uw wat uw evt. wensen en ideeën zijn die we dan kunnen opnemen in de voorwaarden.

Binnen gemiddeld 5-10 dagen leveren wij een nieuwe set op maat gemaakte voorwaarden, geheel afgestemd op behoeften van u en uw onderneming. Binnen onze vaste scherpe prijs van € 495,- bieden wij tevens een full-service, zodat u met al uw vragen en wensen over uw gewenste voorwaarden bij ons terecht kunt.

Algemene voorwaarden

Het belang van goed opgestelde algemene voorwaarden kan niet worden onderschat. Deze 'kleine lettertjes' definiëren de procedures van hoe u uw diensten of producten aanbiedt, en verduidelijken de rechten en plichten van alle betrokken partijen. Van aansprakelijkheid en beperkende bepalingen, tot de specifieke details van een overeenkomst zoals huurbetalingen in een huurovereenkomst; de algemene voorwaarden vormen het juridische fundament van uw onderneming.

Waarom Berga Juridische Diensten?

Deskundigheid: Wij zijn specialisten op het gebied van algemene voorwaarden. Wij combineren diepgaande juridische kennis met een praktische bedrijfsaanpak om algemene voorwaarden op te stellen die op maat zijn gemaakt voor uw bedrijf.

Persoonlijk: Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Wij nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen en uw specifieke behoeften te bepalen.

Transparant: Onze prijzen zijn concurrerend en transparant. Geen verrassingen, u weet altijd waar u aan toe bent.

Onze juridische experts stellen uw algemene voorwaarden op maat op!

Bij Berga Juridische Diensten staan wij voor kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid. Als toegewijde juridische experts brengen wij jarenlange ervaring en inzicht in uw bedrijf, wat ons in staat stelt om juridische oplossingen op maat te bieden die passen bij uw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U en uw bedrijf verdienen de best mogelijke juridische begeleiding. Kies voor Berga Juridische Diensten.

Uw voordelen

 • Uw algemene voorwaarden worden opgesteld, gecheckt en/of gewijzigd door een ervaren jurist;
 • Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt in uw branche en wat er nodig is om uw algemene voorwaarden op maat te maken;
 • U bent verzekert van een full-service en een vaste prijs. Wij brengen nooit extra kosten in rekening;
 • Wij bieden u een snelle levering;
 • U mag zoveel vragen stellen als u wilt;
 • Met een duidelijke en overzichtelijke vragenlijst weet u precies welke basisgegevens wij van u nodig hebben om uw algemene voorwaarden op te maken.


 • Toepassingen algemene voorwaarden

  Berga Juridische Diensten kan u begeleiden en adviseren op het gebied van algemene voorwaarden. Dit is mogelijk in verschillende ondernemingsvormen, waaronder maar niet beperkt tot:

  Heeft u andere vragen, rechtsbijstand of ander advies nodig?

  Wij verstrekken naast persoonlijke en online juridische adviezen, ook juridische diensten op maat, zoals het op maat maken, checken en/of wijzigen van je algemene voorwaarden, contracten of andere documenten. Onze diensten kunt u ook snel en makkelijk online bestellen op www.webshop.bergajuridisch.nl

  Daarnaast treden we zo nodig in onderhandeling met de wederpartij als het gaat om bijvoorbeeld contractvorming, conflictbehandeling, of staan u bij in arbeidsbemiddeling. Ook starten we zonodig een gerechtelijke procedure voor u op.

  Zoekt u persoonlijk en deskundig op maat advies of wilt u een procedure starten? Kies dan voor de juridische diensten van BERGA en meld je zaak aan via www.bergajuridisch.nl en vul het contactformulier in. U kunt ons ook altijd bereiken via: info@bergajuridisch.nl of bel ons: 06-36331675.

  Onze meest voorkomende rechtsgebieden

  Wij verstrekken juridische diensten aan particulieren en ondernemers op gebied van:

  Bekijk onze diensten op onze website & webshop

  Bekijk onze website: www.bergajurdisch.nl & webshop: www.webshop.bergajuridisch.nl In onze webshop kunt u terecht voor het bestellen van onze telefonische en online diensten, zoals juridisch advies en het laten opmaken, checken of wijzigen van nieuwe of bestaande contracten, voorwaarden of overige documenten.

  We zijn u graag van dienst!