loader

Professionele Begeleiding Bij Distributieovereenkomsten

Berga Juridische Diensten – uw partner in juridische zekerheid voor MKB ondernemers.

Uw ondernemingsbelang & juridische meerwaarde bij een effectieve Distributieovereenkomst

Welkom bij Berga Juridische Diensten. Als MKB ondernemer begrijpen we dat handelsrelaties van essentieel belang zijn. Wij bieden deskundige begeleiding die zowel uw belangen als die van uw bedrijf beschermt, specifiek op het gebied van Distributieovereenkomsten.
Ondersteuning bij Distributieovereenkomsten

Bij Berga Juridische Diensten staan we voor u klaar bij het opstellen, controleren en aanpassen van uw Distributieovereenkomst. Ons ervaren team van juridische experts zorgt ervoor dat uw Distributieovereenkomst op maat wordt gemaakt, zodat uw onderneming bedrijfsrisico’s zoveel mogelijk kan vermijden en optimale juridische bescherming geniet!

Het opstellen van duidelijke en grondige Distributieovereenkomst biedt talrijke voordelen:

 1. Duidelijkheid: Beide partijen weten waar ze aan toe zijn;
 2. Zekerheid: Vermijd onvoorziene juridische problemen;
 3. Bescherming: Uw onderneming en haar belangen staan voorop.Geheel op maat maken, checken en/of wijzigen van uw Distributieovereenkomst

Wij maken, checken of wijzigen uw Distributieovereenkomst geheel op maat. Dit betekent dat we altijd goed kijken naar uw onderneming en uw specifieke wensen. Heeft u een bestaande Distributieovereenkomst die u door ons wilt laten checken, of wilt u bepaalde bepalingen door onze juristen laten toevoegen of wijzigen?

Bestel uw Distributieovereenkomst hier!

Snelle levering | Full-service | Vaste prijs € 995,-

Bij het opstellen van uw Distributieovereenkomst maken we gebruik van een duidelijke vragenlijst om basisinformatie over uw onderneming te verzamelen. Binnen gemiddeld 15 werkdagen leveren wij een nieuwe Distributieovereenkomst, volledig afgestemd op uw behoeften. Voor de vaste prijs van € 995,- krijgt u ook een volledige service voor al uw vragen over uw Distributieovereenkomst.
Distributieovereenkomst

Een zorgvuldig opgestelde distributieovereenkomst is van onschatbare waarde. Het legt niet alleen de afspraken vast over de distributie van producten of diensten, maar benadrukt ook de rechten en plichten van elke betrokken partij. Van afspraken over levering en betalingsvoorwaarden tot de bescherming van intellectueel eigendom; de distributieovereenkomst is essentieel voor een soepele zakelijke samenwerking.
Waarom Berga Juridische Diensten?

 1. Deskundigheid: Wij zijn specialisten op het gebied van Distributieovereenkomsten. Wij combineren diepgaande juridische kennis met een praktische bedrijfsaanpak om een Distributieovereenkomst op te stellen die op maat gemaakt is voor uw bedrijf;
 2. Persoonlijk: Wij geloven in maatwerk en nemen de tijd om uw bedrijf en zakelijke behoeften beter te begrijpen en te integreren in een Distributieovereenkomsten;
 3. Transparant: Onze prijzen zijn concurrerend en transparant. Geen verrassingen, u weet altijd waar u aan toe bent.Onze juridische experts stellen uw Distributieovereenkomst op maat op!

Berga Juridische Diensten staat voor kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid. Als toegewijde juridische experts bieden we jarenlange ervaring en inzicht, zodat we maatwerk juridische oplossingen kunnen leveren die echt bij u passen.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek. U verdient het allerbeste op juridisch gebied. Kies voor Berga Juridische Diensten.
Uw voordelen

 • Uw Distributieovereenkomst worden opgesteld, gecheckt en/of gewijzigd door een ervaren jurist;
 • Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt in uw branche en wat er nodig is om uw Distributieovereenkomst op maat te maken;
 • U bent verzekerd van een full-service en een vaste prijs. Wij brengen nooit extra kosten in rekening;
 • Wij bieden u een snelle levering;
 • U mag zoveel vragen stellen als u wilt;
 • Met een duidelijke en overzichtelijke vragenlijst weet u precies welke basisgegevens wij van u nodig hebben om uw Distributieovereenkomst op te maken.

 • Toepassingen Distributieovereenkomsten

  Berga Juridische Diensten kan u begeleiden en adviseren op het gebied van Distributieovereenkomsten. Denk hierbij aan diverse ondernemingsvormen, waaronder maar niet beperkt tot:

  Onderstaande opsomming doorlinken s.v.p. doorlinken naar items site en/of nieuwsblogs voor SEO indien mogelijk:
  Heeft u andere vragen, rechtsbijstand of ander advies nodig?

  Wij verstrekken naast persoonlijke en online juridische adviezen, ook juridische diensten op maat, zoals het op maat maken, checken en/of wijzigen van je arbeidsovereenkomst, andere contracten of documenten. Onze diensten kunt u ook snel en makkelijk online bestellen op www.webshop.bergajuridisch.nl

  Daarnaast treden we zo nodig in onderhandeling met de wederpartij als het gaat om bijvoorbeeld contractvorming, conflictbehandeling, of staan u bij in arbeidsbemiddeling. Ook starten we zonodig een gerechtelijke procedure voor u op.

  Zoekt u persoonlijk en deskundig op maat advies of wilt u een procedure starten? Kies dan voor de juridische diensten van BERGA en meld je zaak aan via www.bergajuridisch.nl en vul het contactformulier in. U kunt ons ook altijd bereiken via: info@bergajuridisch.nl of bel ons: 06-36331675.
  Onze meest voorkomende rechtsgebieden

  Wij verstrekken juridische diensten aan particulieren en ondernemers op gebied van:
  Bekijk onze diensten op onze website & webshop

  Bekijk onze website: www.bergajurdisch.nl & webshop: www.webshop.bergajuridisch.nl In onze webshop kunt u terecht voor het bestellen van onze telefonische en online diensten, zoals juridisch advies en het laten opmaken, checken of wijzigen van nieuwe of bestaande contracten, voorwaarden of overige documenten.

  We zijn u graag van dienst!