loader

Professionele Begeleiding Bij Dealerovereenkomsten

Berga Juridische Diensten – uw partner in juridische zekerheid voor MKB ondernemers.

Uw ondernemingsbelang & juridische meerwaarde bij een effectieve Dealerovereenkomst

Welkom bij Berga Juridische Diensten. Als MKB ondernemer begrijpen we dat handelsrelaties van essentieel belang zijn. Wij bieden deskundige begeleiding die zowel uw belangen als die van uw bedrijf beschermt, specifiek op het gebied van Dealerovereenkomsten.
Ondersteuning bij Dealerovereenkomsten

Bij Berga Juridische Diensten staan we voor u klaar bij het opstellen, controleren en aanpassen van uw Dealerovereenkomst. Ons ervaren team van juridische experts zorgt ervoor dat uw Dealerovereenkomst op maat wordt gemaakt zodat uw onderneming bedrijfsrisico’s zoveel mogelijk kan vermijden en optimale juridische bescherming geniet!

Het opstellen van duidelijke en grondige Dealerovereenkomst biedt talrijke voordelen:

 1. Duidelijkheid: Beide partijen weten waar ze aan toe zijn;
 2. Zekerheid: Vermijd onvoorziene juridische problemen;
 3. Bescherming: Uw onderneming en haar belangen staan voorop.Geheel op maat maken, checken en/of wijzigen van uw Dealerovereenkomst

Wij maken, checken of wijzigen uw Dealerovereenkomst geheel op maat. Dit betekent dat we altijd goed kijken naar uw onderneming en uw specifieke wensen. Heeft u een bestaande Dealerovereenkomst die u door ons wilt laten checken, of wilt u bepaalde bepalingen door onze juristen laten toevoegen of wijzigen?

Bestel uw Dealerovereenkomst hier!

Snelle levering | Full-service | Vaste prijs € 995,-

Bij het opstellen van uw Dealerovereenkomst maken we gebruik van een duidelijke vragenlijst om basisinformatie over uw onderneming te verzamelen. Binnen gemiddeld 15 werkdagen leveren wij een nieuwe Dealerovereenkomst, volledig afgestemd op uw behoeften. Voor de vaste prijs van € 995,- krijgt u ook een volledige service voor al uw vragen over uw Dealerovereenkomst.
Dealerovereenkomst

Het belang van een zorgvuldig opgestelde dealerovereenkomst kan niet genoeg worden benadrukt. Dit document regelt niet alleen de zakelijke relatie tussen leverancier en dealer, maar definieert ook de rechten en plichten van elke partij. Van prijsafspraken tot territoriale rechten; een dealerovereenkomst is essentieel voor een duidelijke en juridische handelsrelatie.
Waarom Berga Juridische Diensten?

 1. Deskundigheid: Wij zijn specialisten op het gebied van Dealerovereenkomsten. Wij combineren diepgaande juridische kennis met een praktische bedrijfsaanpak om een Dealerovereenkomst op te stellen die op maat gemaakt is voor uw bedrijf;
 2. Persoonlijk: Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Wij nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen en uw specifieke behoeften te bepalen;
 3. Transparant: Onze prijzen zijn concurrerend en transparant. Geen verrassingen, u weet altijd waar u aan toe bent.Onze juridische experts stellen uw Dealerovereenkomst op maat op!

Bij Berga Juridische Diensten staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Ons toegewijde team brengt jarenlange ervaring met zich mee, waardoor we juridische oplossingen op maat kunnen bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Kies voor Berga Juridische Diensten.
Uw voordelen

 • Uw Dealerovereenkomst worden opgesteld, gecheckt en/of gewijzigd door een ervaren jurist;
 • Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt in uw branche en wat er nodig is om uw Dealerovereenkomst op maat te maken;
 • U bent verzekerd van een full-service en een vaste prijs. Wij brengen nooit extra kosten in rekening;
 • Wij bieden u een snelle levering;
 • U mag zoveel vragen stellen als u wilt;
 • Met een duidelijke en overzichtelijke vragenlijst weet u precies welke basisgegevens wij van u nodig hebben om uw Dealerovereenkomst op te maken.

 • Toepassingen Dealerovereenkomsten

  Berga Juridische Diensten kan u begeleiden en adviseren op het gebied van Dealerovereenkomsten. Denk hierbij aan diverse ondernemingsvormen, waaronder maar niet beperkt tot:

  Onderstaande opsomming doorlinken s.v.p. doorlinken naar items site en/of nieuwsblogs voor SEO indien mogelijk:
  Heeft u andere vragen, rechtsbijstand of ander advies nodig?

  Wij verstrekken naast persoonlijke en online juridische adviezen, ook juridische diensten op maat, zoals het op maat maken, checken en/of wijzigen van je arbeidsovereenkomst, andere contracten of documenten. Onze diensten kunt u ook snel en makkelijk online bestellen op www.webshop.bergajuridisch.nl

  Daarnaast treden we zo nodig in onderhandeling met de wederpartij als het gaat om bijvoorbeeld contractvorming, conflictbehandeling, of staan u bij in arbeidsbemiddeling. Ook starten we zonodig een gerechtelijke procedure voor u op.

  Zoekt u persoonlijk en deskundig op maat advies of wilt u een procedure starten? Kies dan voor de juridische diensten van BERGA en meld je zaak aan via www.bergajuridisch.nl en vul het contactformulier in. U kunt ons ook altijd bereiken via: info@bergajuridisch.nl of bel ons: 06-36331675.
  Onze meest voorkomende rechtsgebieden

  Wij verstrekken juridische diensten aan particulieren en ondernemers op gebied van:
  Bekijk onze diensten op onze website & webshop

  Bekijk onze website: www.bergajurdisch.nl & webshop: www.webshop.bergajuridisch.nl In onze webshop kunt u terecht voor het bestellen van onze telefonische en online diensten, zoals juridisch advies en het laten opmaken, checken of wijzigen van nieuwe of bestaande contracten, voorwaarden of overige documenten.

  We zijn u graag van dienst!