loader

Professionele Begeleiding Bij Freelance-overeenkomsten

Berga Juridische Diensten – uw partner in juridische zekerheid voor MKB ondernemers.

Uw ondernemingsbelang & juridische meerwaarde bij een effectieve Freelance-overeenkomst

Welkom bij Berga Juridische Diensten. Als MKB ondernemer begrijpen we dat handelsrelaties van essentieel belang zijn. Wij bieden deskundige begeleiding die zowel uw belangen als die van uw bedrijf beschermt, specifiek op het gebied van Freelance-overeenkomsten.
Ondersteuning bij Freelance-overeenkomsten

Bij Berga Juridische Diensten staan we voor u klaar bij het opstellen, controleren en aanpassen van uw Freelance-overeenkomst. Ons ervaren team van juridische experts zorgt ervoor dat uw Freelance-overeenkomst op maat wordt gemaakt zodat uw onderneming bedrijfsrisico’s zoveel mogelijk kan vermijden en optimale juridische bescherming geniet!

Het opstellen van duidelijke en grondige Freelance-overeenkomst biedt talrijke voordelen:

 1. Duidelijkheid: Beide partijen weten waar ze aan toe zijn;
 2. Zekerheid: Vermijd onvoorziene juridische problemen;
 3. Bescherming: Uw onderneming en haar belangen staan voorop.Geheel op maat maken, checken en/of wijzigen van uw Freelance-overeenkomst

Wij maken, checken of wijzigen uw Freelance-overeenkomst geheel op maat. Dit betekent dat we altijd goed kijken naar uw onderneming en uw specifieke wensen. Heeft u een bestaande Freelance-overeenkomst die u door ons wilt laten checken, of wilt u bepaalde bepalingen door onze juristen laten toevoegen of wijzigen?

Vraag onze juristen voor nader advies!
Snelle levering | Full-service | Vaste prijs € 650,-

Bij het opstellen van uw Freelance-overeenkomst maken we gebruik van een duidelijke vragenlijst om basisinformatie over uw onderneming te verzamelen. Binnen gemiddeld 15 werkdagen leveren wij een nieuwe Freelance-overeenkomst, volledig afgestemd op uw behoeften. Voor de vaste prijs van € 650,- krijgt u ook een volledige service voor al uw vragen over uw Freelance-overeenkomst.

Bestel uw Freelance-overeenkomst hier!
Freelance-overeenkomst

Het cruciale belang van een zorgvuldig opgestelde freelance-overeenkomst kan niet genoeg benadrukt worden. Deze documentatie schetst niet alleen de afspraken rondom de diensten of samenwerkingen, maar benadrukt ook de rechten en verplichtingen van elke betrokken partij. Van afspraken omtrent betalingen en verplichtingen tot aan de bescherming van vertrouwelijke informatie; de freelance-overeenkomst vormt een cruciale stap in het professioneel en juridisch vastleggen van zakelijke trajecten.
Waarom Berga Juridische Diensten?

Deskundigheid: Wij zijn specialisten op het gebied van Freelance-overeenkomsten. Wij combineren diepgaande juridische kennis met een praktische bedrijfsaanpak om een Freelance-overeenkomst op te stellen die op maat gemaakt is voor uw bedrijf;

Persoonlijk: Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Wij nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen en uw specifieke behoeften te bepalen;

Transparant: Onze prijzen zijn concurrerend en transparant. Geen verrassingen, u weet altijd waar u aan toe bent.
Onze juridische experts stellen uw Freelance-overeenkomst op maat op!

Bij Berga Juridische Diensten staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Ons toegewijde team brengt jarenlange ervaring met zich mee, waardoor we juridische oplossingen op maat kunnen bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Kies voor Berga Juridische Diensten.
Uw voordelen

 • Uw Freelance-overeenkomst worden opgesteld, gecheckt en/of gewijzigd door een ervaren jurist;
 • Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt in uw branche en wat er nodig is om uw Freelance-overeenkomst op maat te maken;
 • U bent verzekerd van een full-service en een vaste prijs. Wij brengen nooit extra kosten in rekening;
 • Wij bieden u een snelle levering;
 • U mag zoveel vragen stellen als u wilt;
 • Met een duidelijke en overzichtelijke vragenlijst weet u precies welke basisgegevens wij van u nodig hebben om uw Freelance-overeenkomst op te maken.

 • Toepassingen Freelance-overeenkomsten

  Berga Juridische Diensten kan u begeleiden en adviseren op het gebied van Freelance-overeenkomsten. Denk hierbij aan de volgende ondernemingsvormen, waaronder maar niet beperkt tot de:
  Heeft u andere vragen, rechtsbijstand of ander advies nodig?

  Wij verstrekken naast persoonlijke en online juridische adviezen, ook juridische diensten op maat, zoals het op maat maken, checken en/of wijzigen van je arbeidsovereenkomst, andere contracten of documenten. Onze diensten kunt u ook snel en makkelijk online bestellen op www.webshop.bergajuridisch.nl

  Daarnaast treden we zo nodig in onderhandeling met de wederpartij als het gaat om bijvoorbeeld contractvorming, conflictbehandeling, of staan u bij in arbeidsbemiddeling. Ook starten we zonodig een gerechtelijke procedure voor u op.

  Zoekt u persoonlijk en deskundig op maat advies of wilt u een procedure starten? Kies dan voor de juridische diensten van BERGA en meld je zaak aan via www.bergajuridisch.nl en vul het contactformulier in. U kunt ons ook altijd bereiken via: info@bergajuridisch.nl of bel ons: 06-36331675.
  Onze meest voorkomende rechtsgebieden

  Wij verstrekken juridische diensten aan particulieren en ondernemers op gebied van:
  Bekijk onze diensten op onze website & webshop

  Bekijk onze website: www.bergajurdisch.nl & webshop: www.webshop.bergajuridisch.nl In onze webshop kunt u terecht voor het bestellen van onze telefonische en online diensten, zoals juridisch advies en het laten opmaken, checken of wijzigen van nieuwe of bestaande contracten, voorwaarden of overige documenten.

  We zijn u graag van dienst!