loader

Deskundige Hulp Bij Arbeidsovereenkomsten

Berga Juridische Diensten – Voor u als MKB-ondernemer dé partner in juridische zekerheid.

Uw ondernemingsbelang & juridische meerwaarde bij een arbeidsovereenkomst

Wij begrijpen als geen ander dat uw tijd als MKB-ondernemer van onschatbare waarde is. Uw bedrijf en uw werknemers verdienen de best mogelijke juridische ondersteuning en bescherming. Dit is precies waar wij voor staan. Wij zijn er om u en uw onderneming veilig te stellen op het gebied van arbeidsovereenkomsten.

Ondersteuning bij arbeidsovereenkomsten

Bij Berga Juridische Diensten bieden we hulp bij het opstellen, controleren en aanpassen van uw arbeidsovereenkomsten. Ons ervaren team van juridische experts zorgt ervoor dat uw contracten op maat worden gemaakt, zodat uw onderneming optimale juridische bescherming en ondersteuning geniet.

Het opstellen van grondige en duidelijke arbeidsovereenkomsten biedt talrijke voordelen:

 1. Duidelijkheid: Ze bieden duidelijkheid over de rechten en verplichtingen tussen u en uw werknemers.
 2. Efficiëntie: Ze besparen tijd, omdat u en uw werknemers precies weten waar u aan toe bent.
 3. Risicobeperking: Ze kunnen juridische risico's die u als ondernemer loopt, aanzienlijk verminderen.

Bovendien bieden arbeidsovereenkomsten belangrijke rechtsbescherming voor zowel u als uw werknemers.

Geheel op maat maken, checken en/of wijzigen van uw arbeidsovereenkomst

Wij maken, checken of wijzigen uw arbeidsovereenkomst geheel op maat op. Dit betekent dat we altijd goed kijken naar uw onderneming en wat uzelf wenst.

Heeft u een bestaande arbeidsovereenkomst en wilt u die door ons laten checken, zodat u weet of deze nog voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, of wilt u misschien onderdelen en bepalingen door onze juristen laten toevoegen of wijzigen?

Snelle levering | Full-service | Vaste prijs € 600,-

Omdat wij uw arbeidsoveenkomst altijd op maat maken, werken we met een overzichtelijke en duidelijke vragenlijst. Op deze manier verkrijgen we basisinformatie over uw onderneming en uw werknemer. Ook weten we dan goed uw wat uw evt. wensen en ideeën zijn die we dan kunnen opnemen in de arbeidsovereenkomst.

Binnen gemiddeld 15 werkdagen leveren wij een arbeidsovereenkomst, geheel afgestemd op behoeften van u en uw onderneming. Binnen onze vaste scherpe prijs van € 600,- bieden wij tevens een full-service, zodat u met al uw vragen en wensen over uw gewenste arbeidsovereenkomst bij ons terecht kunt.

Arbeidsovereenkomsten

Het belang van goed opgestelde arbeidsovereenkomsten mag niet worden onderschat. Deze contracten definiëren de voorwaarden van de werkrelatie tussen u en uw werknemers, en verduidelijken de rechten en verplichtingen van alle betrokken partijen. Van arbeidsduur en beloning, tot vakantierechten en ontslagprocedures; arbeidsovereenkomsten vormen een cruciaal onderdeel van uw ondernemingsstructuur.

Waarom Berga Juridische Diensten?

Deskundigheid: Wij zijn specialisten op het gebied van arbeidsovereenkomsten. Onze diepgaande juridische kennis gecombineerd met een praktische bedrijfsaanpak stelt ons in staat om arbeidsovereenkomsten op maat te maken voor uw bedrijf.

Persoonlijk: Wij geloven in een persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen en uw specifieke behoeften te bepalen.

Transparant: Onze prijzen zijn concurrerend en transparant. Geen verrassingen, u weet altijd waar u aan toe bent.

Onze juridische experts stellen uw arbeidsoveenkomst op maat op

Bij Berga Juridische Diensten staan we voor kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid. Als toegewijde juridische experts brengen we jarenlange ervaring en inzicht in uw bedrijf, waarmee we in staat zijn om maatwerk arbeidsovereenkomsten te leveren die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U en uw bedrijf verdienen de best mogelijke juridische begeleiding. Kies voor Berga Juridische Diensten.

Uw voordelen

 • Uw arbeidsovereenkomst wordt opgesteld, gecheckt en/of gewijzigd door een ervaren jurist;
 • Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt in uw branche en wat er nodig is om uw arbeidsovereenkomst op maat te maken;
 • U bent verzekert van een full-service en een vaste prijs. Wij brengen nooit extra kosten in rekening;
 • Wij bieden u een snelle levering;
 • U mag zoveel vragen stellen als u wilt;
 • Met een duidelijke en overzichtelijke vragenlijst weet u precies welke basisgegevens wij van u nodig hebben om uw arbeidsovereenkomst op te maken.


 • Toepassingen arbeidsovereenkomsten

  Berga Juridische Diensten kan u begeleiden en adviseren op het gebied van arbeidsovereenkomsten. Dit is mogelijk in verschillende ondernemingsvormen, waaronder maar niet beperkt tot:

  Heeft u andere vragen, rechtsbijstand of ander advies nodig?

  Wij verstrekken naast persoonlijke en online juridische adviezen, ook juridische diensten op maat, zoals het op maat maken, checken en/of wijzigen van je arbeidsovereenkomst, andere contracten of documenten. Onze diensten kunt u ook snel en makkelijk online bestellen op www.webshop.bergajuridisch.nl

  Daarnaast treden we zo nodig in onderhandeling met de wederpartij als het gaat om bijvoorbeeld contractvorming, conflictbehandeling, of staan u bij in arbeidsbemiddeling. Ook starten we zonodig een gerechtelijke procedure voor u op.

  Zoekt u persoonlijk en deskundig op maat advies of wilt u een procedure starten? Kies dan voor de juridische diensten van BERGA en meld je zaak aan via www.bergajuridisch.nl en vul het contactformulier in. U kunt ons ook altijd bereiken via: info@bergajuridisch.nl of bel ons: 06-36331675.

  Onze meest voorkomende rechtsgebieden

  Wij verstrekken juridische diensten aan particulieren en ondernemers op gebied van:

  Bekijk onze diensten op onze website & webshop

  Bekijk onze website: www.bergajurdisch.nl & webshop: www.webshop.bergajuridisch.nl In onze webshop kunt u terecht voor het bestellen van onze telefonische en online diensten, zoals juridisch advies en het laten opmaken, checken of wijzigen van nieuwe of bestaande contracten, voorwaarden of overige documenten.

  We zijn u graag van dienst!