loader

Betrouwbare en Professionele Hulp Bij Aandeelhoudersovereenkomsten

Berga Juridische Diensten - Voor u als MKB-ondernemer dé partner in juridische zekerheid.

Uw ondernemingsbelang & juridische meerwaarde bij een correcte aandeelhoudersovereenkomst

Welkom bij Berga Juridische Diensten. Voor MKB ondernemers is een solide aandeelhoudersovereenkomst de sleutel tot een soepele bedrijfsvoering. Wij bieden expertise die zowel uw belangen als die van uw medeaandeelhouders beschermt.

Professionele begeleiding bij aandeelhoudersovereenkomsten

Bij Berga Juridische Diensten zijn we gespecialiseerd in het opstellen, beoordelen en aanpassen van aandeelhoudersovereenkomsten. Ons team zorgt ervoor dat uw overeenkomst op maat gemaakt is om uw onderneming optimaal te ondersteunen.

Voordelen van een grondige aandeelhoudersovereenkomst:

 1. Duidelijkheid: Over de rechten en plichten van elke aandeelhouder.
 2. Zekerheid: Voor alle betrokkenen, vermindering van conflicten.
 3. Bescherming: Garanderen van bedrijfscontinuïteit en belang.

Geheel op maat maken, checken en/of wijzigen van uw aandeelhoudersovereenkomst

We zorgen ervoor dat uw aandeelhoudersovereenkomst volledig op maat is, afgestemd op de unieke behoeften van uw onderneming. Wilt u uw huidige overeenkomst laten toetsen of bijwerken naar de laatste juridische standaarden? Wij staan voor u klaar.

Snelle levering | Full-service | Vaste prijs € 1.250,-

Omdat wij uw aandeelhoudersovereenkomst altijd op maat maken, werken we met een overzichtelijke en duidelijke vragenlijst. Op deze manier verkrijgen we basisinformatie over uw onderneming. Ook weten we dan goed wat uw evt. wensen en ideeën zijn die we dan kunnen opnemen in de aandeelhoudersovereenkomst.

Binnen gemiddeld 15 werkdagen dagen leveren wij een nieuwe aandeelhoudersovereenkomst op, geheel afgestemd op behoeften van u en uw onderneming. Binnen onze vaste scherpe prijs van € 1.250,- bieden wij tevens een full-service, zodat u met al uw vragen en wensen over uw aandeelhoudersovereenkomst bij ons terecht kunt.

Aandeelhoudersovereenkomst

Een solide aandeelhoudersovereenkomst regelt de interne verhoudingen binnen de vennootschap. Het is een essentieel instrument voor aandeelhouders om hun investeringen te beschermen, geschillen te minimaliseren en de bedrijfsvoering soepel te laten verlopen.

Waarom Berga Juridische Diensten?

Deskundigheid: Wij zijn specialisten op het gebied van aandeelhoudersovereenkomsten. Wij combineren diepgaande juridische kennis met een praktische bedrijfsaanpak om een aandeelhoudersovereenkomst op te stellen die op maat is gemaakt voor uw bedrijf.

Persoonlijk: Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Wij nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen en uw specifieke behoeften te bepalen.

Transparant: Onze prijzen zijn concurrerend en transparant. Geen verrassingen, u weet altijd waar u aan toe bent.

Onze juridische experts stellen uw aandeelhoudersovereenkomst op maat op

Bij Berga Juridische Diensten staan wij voor kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid. Als toegewijde juridische experts brengen wij jarenlange ervaring en inzicht in uw bedrijf, wat ons in staat stelt om juridische oplossingen op maat te bieden die passen bij uw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U en uw bedrijf verdienen de best mogelijke juridische begeleiding. Kies voor Berga Juridische Diensten.


Nu aanvragen Direct bestellen


ser moet nog een directe doorlink komen naar de bestelpagina in de shop voor de arbeidsovereenkomst (zoals bij algemene voorwaarden)

Uw voordelen

 • Uw aandeelhoudersovereenkomst wordt opgesteld, gecheckt en/of gewijzigd door een ervaren jurist;
 • Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt in uw branche en wat er nodig is om uw aandeelhoudersovereenkomst op maat te maken;
 • U bent verzekert van een full-service en een vaste prijs. Wij brengen nooit extra kosten in rekening;
 • Wij bieden u een snelle levering;
 • U mag zoveel vragen stellen als u wilt;
 • Met een duidelijke en overzichtelijke vragenlijst weet u precies welke basisgegevens wij van u nodig hebben om uw aandeelhoudersovereenkomst op te maken.


 • Toepassingen aandeelhoudersovereenkomst

  Berga Juridische Diensten kan u begeleiden en adviseren op het gebied van aandeelhoudersovereenkomst. Dit is mogelijk in verschillende ondernemingsvormen, waaronder maar niet beperkt tot:

  Onderstaande opsomming doorlinken naar

  https://bergajuridisch.nl/aandeelhoudersovereenkomst-berga.html of naar blogs voor SEO indien mogelijk:

  Heeft u andere vragen, rechtsbijstand of ander advies nodig?

  Wij verstrekken naast persoonlijke en online juridische adviezen, ook juridische diensten op maat, zoals het op maat maken, checken en/of wijzigen van je algemene voorwaarden, contracten of andere documenten. Onze diensten kunt u ook snel en makkelijk online bestellen op www.webshop.bergajuridisch.nl

  Daarnaast treden we zo nodig in onderhandeling met de wederpartij als het gaat om bijvoorbeeld contractvorming, conflictbehandeling, of staan u bij in arbeidsbemiddeling. Ook starten we zonodig een gerechtelijke procedure voor u op.

  Zoekt u persoonlijk en deskundig op maat advies of wilt u een procedure starten? Kies dan voor de juridische diensten van BERGA en meld je zaak aan via www.bergajuridisch.nl en vul het contactformulier in. U kunt ons ook altijd bereiken via: info@bergajuridisch.nl of bel ons: 06-36331675.

  Onze meest voorkomende rechtsgebieden

  Wij verstrekken juridische diensten aan particulieren en ondernemers op gebied van:

  Bekijk onze diensten op onze website & webshop

  Bekijk onze website: www.bergajurdisch.nl & webshop: www.webshop.bergajuridisch.nl In onze webshop kunt u terecht voor het bestellen van onze telefonische en online diensten, zoals juridisch advies en het laten opmaken, checken of wijzigen van nieuwe of bestaande contracten, voorwaarden of overige documenten.

  We zijn u graag van dienst!